wiho

Snart kommer Märta!

mitt nya jag

Vi hade fruktstund i går, jag Leo och Saila. Vik var också med på ett hörn men han åt hellre världens största chokladbollar.

Vi hade alla frukter i hela världen typ. Jag presenterade granatäpplet för Leo och Saila. De tyckte den var gott. Tur att Saila upptäckte att Pysalisen var mögglig efter att jag ätit en och mått väldigt dåligt för att den var så äcklig.

brr

Jag sitter vid datorn endast för att jag fryser. Borde farma så att den får arbeta lite extra och därmed blir lite varmare.

Fast det får bli en filt och film tror jag.

Money for nothing

Det kanske finns någon som funderar på varför jag har så mycket pengar. Det är nämligen så att jag har fått dem för att jag existerar, och är så himla bra.

Eeeeller?

Nää. Leo sålde sin bil. Fick kontanter. Jag var barnvakt åt dem och tog tillfället i akt att glänsa lite. Och jag kan lova er att trots att det bara var för en kort stund, så var jag lycklig.

Med andra ord. Vår ko är borta!




Farväl...

livet är underbart

Okej, inte min bästa dag. Eller jo, kanske.

Fick ett tuggummi av Filip (trodde jag). Det jag inte visste var att det först är en evighetskula och läääängst in finns det ett litet tuggummi. Jag arbetar för fullt för att nå fram.

Hittade lite pengar förut också. Kanske ska gå och köpa mig en pizza!

Så. Här sitter jag med lite pengar och en evighetskula. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. 

Alltså att jag har en evighetskula i min mun.


Törligt läge

Försökte muntra upp min deppiga BFF under tiden jag väntade på pappa, sittandes i glassbilen. Helt plötsligt kommer det en kille som förmodligen gick på högstadiet (såg ut att vara lika gammal som Gabriel) och ryckte i en lucka. 

HA! Synd för honom att det var låst, och synd för honom att han upptäckte att jag satt i bilen. Hans fjortiskompisar fnissade nervöst i väg.

Tacka vet jag förr.

Fredag

det är fredag. Glömde min lunch hemma så jag får äta glass i stället. Det kan hända att jag gjorde det med flit.

Jag var snyggare förr

Min inspiration är inte på topp just nu. Jag känner mig tråkig och lagomt schleten. Kan bero på att jag behöver en dos av mina vänner. Eller så kanske jag behöver lite mer gammal snygghet. Nu för tiden är jag schleten, tänk om jag kunde se ut som jag gjorde den tredje augusti 2007. ackove.


Extremt trött

Det blir inte riktigt vad man har tänkt sig nu för tiden. Men vi klarar det ju ändå, tillsammans.

Tränade gjorde vi i alla fall. Min hjärna slutade fungera och jag kunde lika gärna ha somnat på rullbandet. Jag var så dålig så att en instruktör frivilligt rättade mig när jag gjorde övningar, flera gånger. Eftersom han rättade mig slutade med att jag gjorde rätt. Det var tungt att gå uppför trappan efteråt.

Man tycker ju ändå att jag borde bli stark någon gång, men nix. Det börjar bli pinsamt.

MEN! Jag somnade inte på rullbandet.

Leo berättade till mig att det var en snubbe som skulle på stylingtävling med sin bil. Han vann. I all hast hade han inte hunnit med att sova på två dygn. På vägen hem kände han sig trött och bestämde sig för att stanna vid närmsta bensinstation. Somnade innan. Krasch. Trasig bil.


Leo, min Leo

Den vackraste människa som finns. mums!


Den ädla konsten att beredä

ostbågar

Det finns ingen koncistens och smak-kombination i hela världen som kan slå ostbågar som legat till sig ett dygn eller två i öppnad påse.

PRECIS lagom sega och ostiga.

Men det krävs förberedelse och framförhållning för att få avnjuta dessa fantastiska godbitar. För att inte tala om självdisciplin.

Inte nog med att man måste inhandla ostbågarna i tid för att hinna öppna påsen så att den kan stå öppen i minst ett dygn innan man äter upp innehållet, man måste dessutom hålla sig ifrån att äta upp innehållet i förväg.
Inte särskilt lätt.

Jag minns en gång då det var extra svårt och då jag helt enkelt försökte snabba på processen. Jag var nämligen turligt nog på besök hos mamma, som skulle bada bastu.

Bastu = fuktigt och varmt = briljant idé

Sätter man en öppnad ostbågspåse i bastun måste de ju bli sega på ett nafs.

Det blir de inte.

Inte det minsta.

Slutsats: Det finns inga genvägar till den perfekta ostbågen.

/elli

Bra dag

Vik är verkligen hur snäll som helst som hjälper mig att göra min dator glad igen. Han lyckades fixa mitt Photoshop. Dock la det av så fort jag satte på det. Som om inte det vore tillräckligt så fungerar inte msn längre. Mitt liv går under.

Nej, ganska skönt!


gooott

Jag har varit sugen på en glass i år och dagar. Det som inte brukar hända, hände. Pappa gav mig ett helt paket. Den är så god, jag är så lycklig! Den är bara min.



Förresten så är det Elli som är grisen. Hon äter alltid upp allas chips, godis och ostbågar!


Marathon vs. parning

Eftersom Leo inte sov hos mig i natt så snodde jag hans täcke och kudde (de är mycket mjukare). Sedan bar jag in båda burarna i rummet och låg och kollade på dem tills jag somnade. Alltså, jag kollade inte på burarna, utan på djuren i burarna... I det ögonblicket frågade jag mig själv varför de inte brukar få sova i mitt rum.

Kom på det tidigt på morgonen. Pico körde ett marathonlopp i buren och Musti tappade minnet ett antal gånger och trodde att Browny var en tjej. Efter marathonloppet skulle kaninen (haren) dricka. Hela buren skakade.


Lite för tidigt ute kanske

Gabriel hade sommarkläder på sig och det är ju som de flesta kanske har märkt ganska kallt ute. Mamma sa åt honom att sätta på sig något längre. Gissa vad han satte på sig?

Just det, en overall...

Bananelli dricker banankaffe

Jag var hos doktorn förut. Hon lyssnade inte på mig och när jag ville fråga lite saker hade hon tydligen inte tid med mig. Aja! Elli kom och höll mig sällskap i väntan på att tömma mig på blod. Som tur var tog världens bästa svärmor hand om mig.

Bananelli hade varit hos tandläkaren och fått massa gott i munnen. Hon är bra, tog med mig till Donken och frukosta med mig. Hon försökte få mig att dricka kaffe. Hon tyckte att om jag dricker deras kaffe kommer kaffet hemma vara så himla gott sedan. Det fungerade tills jag hade druckit en tredjedel.

På tal om kaffe. När jag gick i ettan på gymnasiet skrev jag en krönika om hur mycket jag hatar kaffe och att risken att jag börjar dricka kaffe är minimal.

VAD ÄR FELET PÅ MIG?! Jag kan ju inte göra tvärtom vad jag har sagt att jag ska göra. Nä, här blir det inga kafferdrickare.

Fast å andra sidan. Jag har blivit en vuxen, mogen och intellektuell kvinna. Sådana bör dricka kaffe. Jepp, då var den saken klar!


svag tjej

Verktyg är verkligen inte min grej. Jag försökte och försökte, tog i allt jag kunde. Sedan kom Leo och klöv metallen på en millisekund.

Jag passar nog bäst i ett surhål.


lelle vänna

Vi har en ny familjemedlem. Musti trodde att det var en tjej först. Och jaa...

Namntips kanske?

Bild kommer när jag har Photoshop igen, typ.

hårt liv

I morse sa jag sa att Leo minsann aldrig har fått parkeringsböter. Hepp, inte det nej? Klart han fick det i dag. Dumma, dumma dem.


Frykåsenfamiljen

Jag har lekt med Elli, kollat på en snygg Cassandra och övningskört så fint, så fint. Jag och pappa passade på att ta en sväng förbi farmor. Pappa fick jobb att göra och jag och farmor åt fruktsallad. Allt var i sin ordning.

Farmor tyckte att jag började bli lite lik min farfars syster. Jag frågade efter bild.
Farmor - Din pappa har dem, han är kleptoman.
Farbror J - Han samlar saker också, vad heter det nu igen?
Farbror D - Hamster!

HA HA. Okej, min släkt har dålig humor och det kan hända att jag ärvt den. Jag är ledsen...


Elli är konst

Jag hittade en fin bild som Elli var så himla nöjd med så att hon sparade den på min dator utan att säga något till mig.



Det är ett självporträtt tror jag.


Märta på besök

Märta är här. Då är man normal.



Sedan vi sågs sist har hennes tänder ruttnat...




Djur i bur

Tippiskt! Jag har förgäves kämpat för att djuren ska sluta bråka. Okej då, det är Pico som är dum och tycker att Musti är i vägen.

Det som inte fick hända, hände... I går sprang Pico efter Musti i buren och jag skulle rädda dem båda från döden. Då bet Musti mig och gav mig ett snyggt köttsår på mitt finger. Jag skrek. Mamma vaknade. Det kan hända att jag i framtiden kommer ha 4 ½ finger på min högra hand.

Jag försöker hitta en till bur, men det går inte så bra. Funderar på att gråta lite. Leo sa att vi skulle ha skaffat lika snälla katter som Elins i stället. Jag ska prata med henne, hon kanske vill byta...

Bästa kvällen

Jag hade en riktigt rolig kväll, behöver klacka om min sko och har kommit fram till att Score är sämst.

Plötsligt kommer jag ihåg varför vi inte går ut så ofta...

Dumma Elin T

Okeeeej, jag hade en konstig dröm i natt. Som i drömmer faktiskt var väldigt verklig så jag var ganska så knäckt eftersom jag i drömmen hoppades att det var en dröm men det var det inte... eller, eh... i alla fall!

Det var en snubbe som tog kort på mig och då blev jag arg så jag bröt av hans kamera i två delar (stark som jag är). Sedan berättade jag till Leo och då knuffade Leo in honom i en vägg sedan gick vi därifrån. Tydligen så dog personen av knuffen han fick, för jag och Leo fick fängelse.

Okej, det jag vill komma till är att de berättade i radion att det var vi som hade mördad den där snubben. Sedan intervjuar de mina vänner.

OCH VAD SÄGER ELIN T?! Jo hon säger att hon tycker att jag inte är riktigt stabil just nu och att hon inte trodde att jag var sådan men att jag förtjänar det. Och så fortsatte det... Jag är fortfarande sur på henne, FNYS!

Znark

Jag gick och la mig i min säng och vips så vaknar jag upp hundra år senare när svärmor ringde. Jag försökte verkligen anstränga mig när jag svarade, så att det inte skulle märkas att jag precis vaknat.

Men vi pratade en stund i alla fall, jag berättade om min navel som hostade ut blod i går. Saila sa att med tanke på att väldigt många ringer in och är sjuka och oroar sig över att de har svininfluensan så måste jag ha gjort hennes dag. Ja, hon skrattade åt mig i alla fall. Hö hö!

Spring Jennifer, Spring

Och visst gjorde jag det, i typ en sekund. Men min BFF, hon bara sprang och sprang hon. Jag är stolt över henne. Hon är så himla duktig den där pluppen!

Vi vet ju alla att Spöket inte får vara med och tävla om vem som är bäst, eftersom han är ett spöke. Jepp!

Jag är helt död, och jag har lovat älskling att vi ska stryketräna innan jobbet. Hoppas att han sover för länge, ska undvika att väcka honom.




Härlig måndag

I dag har jag pratat om lördag med mina knäppa vänner, försökt koncentrera mig på samhällskunskapen och kollat på Kenny Starfighter.

Ni kanske förstår varför jag inte har bloggat.

En intressant sak som inte borde hända är att jag ska gå upp halv sju på morgonen för att springa med Elli och Spöket. Men jo, tydligen så händer det. Fast, Elli kanske ringer och hypokondrar sig i morgon. Hi hi!

Gummisnö

Jag blir deprimerad av det här vädret, av höstens mörker. Och det blir värre när man vet att det bara är början av en lååång period av mörker, och att jämfört med hur det kommer vara är det här rena sommaren. Jag kommer alltså vara mer deprimerad än vad jag är nu? ÅÅÅÅH, megasuuck!

FAST! Tack vare en fin Matilda så kan min höst och vinter vara räddad. Jag gillar snö, men jag hatar slask och höstregn, verkligen hatar. Förra året köpte jag fina skor, vad hände med dem? Jo de gick sönder för att det var så blött... Men jag har lärt mig av mitt misstag (nej, det har jag inte. Jag har lärt mig av Matilda) och köpt gummistövlar. Så himla smart, och det är ju så självklart.

Tjena mittbena...

okeeej, pinsamt... Min fantasi är inte på topp, vilket kanske märks. Eeeh... ja!

Snart är det helg! Nu för tiden är jag galet trött jämt så det är skönt att det är helg en gång i veckan. Sedan är det praktik i fyra veckor. Suck... Inte världens bästa praktikplats egentligen, men jag tror jag behöver det just nu. Och det blir ju vad man gör det till!

Nu sitter jag och dricker te ur min fina Banverket-mugg som jag fick av Mats. En fin mugg, och bra! Okej... Det är väl inte en mugg, men jag kommer inte på namnet just nu. Den har lock i alla fall.

King cool

Det är helt otroligt att min pappa, som har jobbat på Hemglass i snart 18 år, inte har EN ENDA god glass i frysen. När jag var liten så hade vi minsann alltid massa god glass hemma. Fast å andra sidan kan det ju varit för att jag och Ruben följde med till jobbet och länsade hela frysboxen. Eller för att all glass var god när man var liten...

Jag fick nöja mig med en King Cool. Fast ja, den stämmer ju ändå överens med mig. Är hyfsat cool, förmodligen kungen av coolhet.

Tjalala

Nu sitter jag på Hemglass som vanligt. Känns som om det har blivit mitt nya häng. Egentligen borde jag få lön för allt jag gör här.

Nää, så långt ska vi nog inte gå. Jag har lovat mig själv att jag aldrig ska jobba här.

På tal om inget. På gymmet förut var det en kille som trodde att pilatesbollen skulle gå sönder om han satte sig på den. Det fick mig att tänka på när jag nyss köpt min boll och älskling satt på den. Jag vet ju att den inte ska gå sönder, men just då kändes det ändå lite osäkert. Som tur var så kom jag på att det bara var för lite luft i den.

Bra start

Det blir träning med Sofie snart. Jag ska försöka ta mig dit samtidigt som henne. Det är kört för jag kom på att mat behövs i min lilla mage. Hittade en kladdkaka i kylskåpet och jag kan ju säga som så att det känns kanske inte jättebra i magen. Håll innan träningen är bra.

Men bättre håll i magen, än hål i magen!


RSS 2.0