Mimmi

Mimmi Blom = ungefär som Musses Mimmi, fast mycket mysigare och finare! =)



En mysig dag

I dag har jag bara varit hemma, en hel dag tillsammans med min familj, skönt! Vi gick till Pekås och köpte godis och tillbehör till tårtan. Bryntesson fyller 18 år i morgon vilket måste firas, wihooo! När vi skulle gå hem ville Gabriel självklart bära sin dricka och godiset själv, vilket resulterade i att hans dricka gick sönder och började spruta och läcka hela vägen hem... Han bytte sedan dricka med Filip, hahaha.

Mamma hjälpte även mig att slinga håret...
- Jag kanske också ska färga håret ljust, så döljer jag mitt gråa hår!
Men hon är söt!

Nu ska jag spela lite och senare i kväll blir det inflyttningsfest hos Smacko och Rönny, roooooooligt!

Att ta en omväg

Jag skulle ta tåget till Kil, så jag kollade på skärmen var tåget stod och skyndade mig för att hinna med. Väl inne i tåget pustade jag ut och var glad att jag hann för jag hade ingen större lust att vänta i en timme på nästa tåg. Sedan började tåget rulla, ÅT FEL HÅLL! Då insåg jag att jag satt på tåget mot Kristinehamn, alltså fel, FEL!! Jag satt på tåget i 1 ½ timme när jag kunde varit framme på 13 minuter... Kul! När jag kom till Kil cyklade jag allt jag hade för att komma hem.

Saila - Var det kallt ute?
Jag - Nej, eller jag märkte inget för jag var så arg.
Saila - Varför?
jag - Jag satte mig på fel tåg.
Saila - Oj då, men då passar du in i familjen!

Sedan fick jag höra historien om när Elli åkte till Högboda via Rottneros.Det gjorde mig lite gladare =)

Något som är bra att ha när man åkt vilse:
- Pengar på mobilen
- Bra musik
- Tröstgodis
Jag hade ingenting.


Lilla mamma och min okända syster

Mamma har börjat gömma undan hennes nya kläder, varför? Jo för att hon har en dotter som av någon anledning tar dem. Jag skulle aldrig göra något sådant så då måste det betyda att jag har en hemlig syster =O jihoooo


Misstag

Jag pratade i telefon med Leo samtidigt som jag gick upp för trapporna. När jag kommit hem upptäckte jag plötsligt något.
- Leo, mamma har köpt en ny matta!
Jag tog sedan ytterligare ett kliv in i lägenheten och såg att lägenheten var fylld av en enda stor matta, ungefär.
- Oj, hon har visst köpt massa nya mattor.
En liten kille sitter och kolla på mig förvirrat och jag tänkte direkt att det är min lillebror som har tagit hit en kompis. Tillsut insåg jag mitt misstag och vände.
- Vad pinsamt, jag gick in i lägenheten under oss!


Snö...

Varför ska det vara snöstorm hela morgonen när resultatet ändå bli slask? Snön kan ju i alla fall stanna kvar EN dag!
Jag som ville åka pulka och ha snöbollskrig med min Kultapuppu... :O

Sovmorgon

I morgon har jag sovmorgon till ett, men det är inget ovanligt eftersom jag har det varje tisdag, och måndag, mohaha!

I dag tränade jag, det var jobbigt. MEN inte lika jobbigt som för vissa andra...
- Jag svettas bara mer och mer för varje pass. Till sommaren behöver jag inte ha någon olja när vi går på stranden, jag kommer glänsa ändå!
Sedan kollar en tjej på Elli och ser ut att vara väldigt förvirrad, jag ger då tjejen en mycket förstående blick.

Apor

Jag, mamma och mina två småbröder kollar på en inspelad film från Sri-lanka, från sommaren 2006. Min kusin är väldigt duktig på att klättra i palmer och sitter högst upp och hugger ner exotisk frukt, alltså kokosnötter. När han sedan ska klättra ner skojar jag med min lillebror som är fyra år och säger:
- Kolla Gabriel, en apa!
En liten stund senare när det är ny dag och nya människor med i filmen säger han plötligt:
- Men, det är apor överallt.
Jag skrattar till, sedan frågar jag om han vet vem tjejen som leker med honom är, då svarar han:
- Jag veet inte.. Det är en brun.

Spotify

Jag uppskattar att jag har nördar som vänner. För det har gjort att jag fått något grymt, utan att betala ett öre. Jag kan lyssna på vad jag vill, jag kan till och med hålla mina småbröder sysselsatta genom att sätta på en Bamseberättelse.

Kan det bli bättre? 

Det tycker min storebror, som har kommit fram till att det innehåller för lite av Metallica. Men han är bara anvundsjuk, det vet jag! Och han är nörd, med för mycket krull.

Sov gott

Pumpad biff

Jahapp! Nu har vi fått våran gyminstruktion, vilket betyder att det inte längre finns några ursäkter. Nu måste jag börja pumpa, svettas och trängas för att bli det jag alltid drömt om, bodybuilder... Eller åtminstone få en hel rygg, som kanske är något jag borde satsa på först. 
Jepp
Som tur är slapp jag undan från danspasset och från min kompis Argvarg. Och tur var väl det för jag tror inte jag har någon större lust att göra bort mig samtidigt som jag ser en ilsken liten människa hoppa och studsa av ilska i min ögonvrå. Det som inte får hända, händer när Katy Perrys låt spelas, för då kommer byggnaden sprängas, i alla fall i dag. Så vid närmare eftertanke så är det nog bara därför jag håller mig undan från danspasset. HAHA nej.. skoja =P


Hicka

Lärare - Ska jag skrämma dig så din hicka försvinner?
Jag - Det behöver du inte.. Den försvann när jag såg dig. 
Jag - Nej förlåt! jag skojade bara..
Lärare - Nej det är bra, jag vill att ni ska vara rädda för mig!

Jag är ond. Min lärare är värre!

trappåkning

Min lillebror är vädigt lättroad, han springer från hallen, genom vardagsrummet och fortsätter enda tills det tar stopp. Jag märker ganska fort när det händer eftersom det smäller i dörren..

Även jag har en gång i tiden varit mycket lättroad. Jag och Joanna roade oss med att åka från hennes trappa ner till källaren, vilket var fyra eller fem trappsteg.. Det var så himla roligt, och resan ner tog ungefär en sekund, sedan sprang vi upp igen och fortsatte så tills madrassen gick sönder. 

Jag har fått en idé. En ny, spännande och större utmaning! Elinor, skaffa en madrass så blir det att åååka ner för Trapp Everest! =)

Nytt år

Nyår firade jag med mina vänner. Jag har räddat liv, alltså, jag avslutade mitt år på det perfekta sättet. Jag räddade Elli från att äta äcklig mat, Elin och Sofie från att ha ett tråkigt nyår med tråkiga människor och min familj från att skada sig genom att förklara för dem hur försiktig man ska vara med fyrverkerier... Egentligen tycker jag de borde göra som mig, bara kolla på när andra skjuter bort sina pengar, men nepp. Fatta vad jag offrade mig, jag som skulle varit hemma och bara softat, men jag räddade liv i stället och ärligt talat var det mycket roligt. Jepp, jag är bäst =D

Jag har även sett en häck brinna, och blivit släckt, dock inte jag som var hjälten denna gång.

Mitt nya liv startade i dag och än så länge; LOOKING GOOD! Jag firade med att följa med Erika till pizzerian. Mitt nyttiga liv börjar i morgon...


RSS 2.0