Valborg med Mimmi

I dag ska Valborg firas i ett stall djupt in i de värmländska skogarna. Närmare bestämt i Forshaga. Det ska mockas, knoppas, badas och putsas. Vem vet, vi kanske fixar en egen liten majbrasa i höet. 

Min härliga dag

Jag är sugen på en god glass, en centerstrut!

I dag har vi haft nationella prov i engelska och jag var inte bäst på att argumentera kanske. Men det är ju för att jag vet allt och har jämt rätt.

Jag behöver verkligen ett extrajobb, verkligen. Om jag inte får ett snart så blir jag ledsen. Är dessutom osäker på det ens blir något sommarjobb. Jag kommer gå under jorden...

Grattis älskling

Grattis till min älskade man på födelsedagen! Han är den bästa som finns, mitt hjärta. Tycker om han mucho!

Gustavsvik bliiiiiiir =D

Sundstatjärn = Hawaii

Gåendes till idrotten är jag rolig, som vanligt.

Sofie - ÅH det luktar hav!!!
Jag - Det är nog de gröna algerna.

Om det vore så väl.

Men det är ju bara att hälla i lite salt så flyter man. Algerna håller dig uppe om inte annat.


Dags att odla trädgård

Det där att skriva en recension om Candide har väl gått sådär. MEN jag är i alla fall klar nu.

Låt oss nu odla vår trädgård! (Det har vi tid med eftersom vi slipper klippa gräsmattan under HELA sommaren. Tack vare min blivande kanin!)

Förresten så trodde jag att jag städade mitt rum i går, men tydligen inte...

Att montera in en bilbarnstol

Gabriel ska komma och hälsa på i mitt hem, i Kil. Vi har därför gjort ett tappert försök att försöka få fast bilbarnstolen i bilen. Vi har konstaterat att Smacko nog kommer att få köpa bilen av dem, eftersom vi aldrig kommer få loss spännena till stolen.

Saila - Nu förstår jag varför de som jobbade i affären hade skrivit "Vi monterar in bilbarnstolar i mån om tid".

Tillslut lyckades vi. Att han kommer sitta mer framåt än bakom, det är en bagatell.

Det är bäst att vi låter den sitta kvar tills på lördag. Jag får sitta bak i bilen fram tills dess och låtsas att vi har en bebis.


Kanin

Jag ska köpa en fin liten kanin som jag kan mysa och klappa hela dagarna. Jag lovade mamma att hon inte skulle behöva ta hand om den. Fast jag vet att hon vill, hon satt och snyfta och åade sig över hur söta de är.

Någon som har tips på något fint och roligt namn? Jag vill dock inte ha namntips från Elli, hon har ingen fantasi! Evert...

Träning

Det där med träning går inte så bra för tillfället... Jag hinner inte, eller egentligen hinner jag, men eeeeh...

I alla fall! I morgon är det en ny dag, och jag ska få ett nytt träningspass. Nu ska det bli ändring, vi går ju trots allt mot ljusare tider!

Jag minns tiderna då jag höll på med friidrott. När jag var extra liten var fredagsträningen den bästa timmen på hela veckan. Då hade min tränare med sig tre stora påsar med godis som vi fick tävla om. Borde kanske börja igen... Fast senare i min friidrottskarriär så sprang jag mest, spydde och hade benhinneinflamation varannan vecka. Jag avslutade karriären med att skada ryggen. Så kanske inte ändå. Fast å andra sidan är det kanske så att min kropp saknar spikskor och röda mattor att springa på. Nej...

Men Friskis är ju knappast värre än så. Jag skäms lite faktiskt...


Körkort

Grattis till Sara som fick körkort i dag! Så duktig är hon min vän. =D

träning

Elli ringde och väckte mig nyss, vi vill träna. Har inte tränat på tusen år. Det firade jag med att äta en glass. =)

Nu ska vi pumpa och bli biffar!


hockey

Jag kollade på hockeymatchen i går. Och jag plötsligt kom jag ihåg varför jag inte brukar kolla på det. Jag blir så nervös, får panik. När HV71 fick ett straffmål gick jag in i mitt rum och nynnade på en låt, tills jag hörde att de andra gjorde ett glädjeskrik.

Jag ska kolla på det i dag också. Jag borde inte, jag kommer gå under... =P

mums

I dag är jag glad, mer än vanligt! Jag är glad att det regnar ute. Det är mysigt och snön smälter bort. I skolan var det tyvärr ingen som var pigg nog att vara glad med mig...

Mamma har gjort blåbärskräm dagen till ära. Jag ska äta babotamycket nu!

Dvärgpapegojor

Mamma har köpt två stycken dvärgpapegojor i dag. De gömmer sig i sitt lilla hus. Det enda som tyder på att de är levande är ljudet som skär sig i öronen. Jag borde få tv i mitt rum...

Snyggingen Märta

Hon är fin min vän, Märta! Jag var mästerfotograf i dag... Endast på grund av att jag behövde till mitt bokomslag. Men vi hade kul i alla fall. Dock skulle hon se ledsen ut, men hon satt mest och skrattade på alla bilder. =)




Härlig dag

Jag har gått hem, tagit en tupplur, hunnit äta mat två gånger, läst Kalle och pluggat massa. Men, var är Leo? Jag som har drygat ut tiden så gott jag kan.

Det där med vår och grus förresten. Min lillebror har konstaterat att det inte alls är farligt att halka på grus, inte ens om man gör det tre gånger på en minut. Ingenting kan förstöra vårkänslorna!

Jag ville välkomna våren med att möblera om i mitt rum. Problemet är dock att kontakten till mina högtalare tydligen inte når till skarvsladden... Men vad gör det? Man kan dessutom, om man vill, kolla sig i spegeln medans man sover!

Påsk

I morgon ska jag påskpyssla! 

RSS 2.0