Världens mysigaste

Älskling är lite extra söt ibland. I går spelade han Whitney Houston och Celine Dion för mig, som vaggvisor. Han är riktigt mysig faktiskt! Det är sådant som gör att jag glömmer matkön och är lycklig över att jag har honom.

ackove

Det klagas en hel del på matkön i skolan. De flesta tycker att den är för lång, vilket leder till att många struntar i att äta mat. Inte bra...

Inte nog med det så finns det tydligen elever som är 3 år. De älskar att att knuffas i kön, helst på någon helt oskyldig och sedan tränga sig fram. Det finns ju faktiskt inga andra som är hungriga. Galna djur!

Faktiskt så är det väldigt kul att stå i en matkö i en halvtimme och på knuffar under tiden. Nej, just det! Jag kan förstå varför många struntar i att äta mat i skolan.

Just det

Pizza, cola och finnkamp. Guuu så gött!

Zupergod Guackamacka

I dag har jag gjort de berömda Guackamackorna. Receptet har jag fått från en osniken vän. Men det var i alla fall väldigt gott och mamma sa att jag var en väldigt snäll och duktig dotter.

Men som sagt så har jag osnikna vänner och kräsna bröder så det var bara jag och mamma som åt. Det blev alltså massa mat över. Jag ska skänka det till min far.

Förresten, jag har nog aldrig skrattat så mycket åt ett recept. Tackarrr!


Skolfotografering

Det här är en dag då jag borde ha stannat hemma. Jag har aldrig gillat skolfotografering, men har nog aldrig hatat det så mycket som jag gör i dag. 

En morra för alla, alla för morran!

Bilar och kulor

Det kan vara ganska skönt att göra ingenting ibland. Jag tänkte unna mig en sådan dag i dag, men sedan kom Gabriel och frågade om jag ville leka med honom. Då var det kört...

Vi har åkt bil på hans nya bilbanematta och gjort gröt, för att sedan upptäcka att vi inte hade någon sylt. Synd att gröten redan var klar.

Nu ska vi leka med glaskulor och läsa godnattsaga. Det är mysigt att vara lite lillmamma!


.

Jag har tråkigt. Borde kanske sova en stund.

Regnet faller ner.

BFF

Vad vore mitt liv utan min BFF?



Att hon två sekunder senare krossade det rekordet har ingen betydelse.

Lyfta skrot

I dag har jag och min vän Sofie tränat tillsammans på friskis. Hon har köpt träningskort så nu blir det massa träning efter skolan. Hon blev lika nöjd med bilden på kortet som alla andra, fast jag måste nog säga att jag är rätt snygg.

Min dator är konstig och Photoshop vill inte fungera.


Ny glidarbil

Ja, bilköpet ja. Vi är i alla fall väldigt nöjda med vår lilla pärla. Och om den bara visste vad vi fick stå ut med för att den skulle flytta hem till oss.

Nu i efterhand så tycker jag att vi borde fattat att turen inte riktigt är på vår sida just nu. Fast å andra sidan slipper vi ju åka runt i en bil som är beroende av basens vibrationer.

Saker som man kan behöva om man ska på roadtrip till Stockholm:
- En fungerande fläktrem
- Bra GPS (Helst en som undviker tunnlar, eftersom GPS:en somnar i dem)´
- En näsduk att torka tårarna med
- Tid
- Sömn

Om man av någon anledning inte har de sakerna kan man behöva:
- En riktigt bra vän
- Tålamod
- En bil som lagar sig själv
- Musik

Har man inte det heller kan man lika gärna köra ner i ett surhål och stanna där...



Bejeweled + Hemglass = inte sant

jag försökte spela Bejeweled på facebook men det gick i slowmotion. Men tiden tickade på som den skulle. Så efter 15 sekunder säger rösten "GO".

Måndag

Sitter på Hemglass och äter en megahit mandel. Älskling tvättar bilen så jag antar att jag får sitta här ett tag.

Hade en rätt hård dag i skolan i dag, hämtade en bok och satte lås på mitt skåp. Och alla säger att måndagar är den jobbigaste dagen.


Djupt nere i träsket

Elli har lurat in mig i träsket. Har man en gång börjat spela Farville och Bejeweled så är man fast där föralltid. Eller i alla fall tills Facebook inte fungerar. Men i alla fall så hade mina jordgubbar blivit klara och jag var inte hemma. Elli fick gå in och fixa det åt mig snäll som hon är. Dock hade jag hoppats på att hon skulle göra fint på min farm, men ack så fel.

MEN, vi odlar vår trädgård gott folk!


Just nu sitter jag och skördar min farm genom att göra lite projektarbete. Känner att inspirationen flödar.


To cool for school

Nu är de två första dagarna avklarade och faktiskt känns det väldigt skönt komma igång med plugget. Tror faktiskt det är roligare än att träffa alla kompisar igen, nästan i alla fall... Nej. Men i alla fall fick vi se en film som några elever gjort om förintelsen. Jag känner mig en aning deprimerad just nu.

Som tur är så ska det snart kalasas eftersom Elin fyllde år i onsdags. Men Innan det ska jag och pappa åka till farmor och hämta en bil som det får plats mer än två personer i. Med andra ord, jag kommer komma till Elin äcklig och svettig. För allas skull hoppas jag att Elin har köpt massa chips så jag kan hänga med dem och låtsas som om jag inte finns.

Nej, det här blir nog bra!


Världens finaste

Tack Ruben, verkligen. Jag skulle lägga in bilder på datorn och hittar den här. Jag lägger upp den för att ni ska förstå hur mycket jag saknar min bror just nu.

 

Äntligen!

Efter fyra års tid börjar jag närma mig ett svar. Min rygg är inte som den en gång varit. Just nu ser jag ut som en ostbåge. Elin konstaterade att ostbågar är gott, så hon kan äta upp mig. På så vis försvinner ju min ryggvärk. Smart!

Men i alla fall så tog de fem liter blod, typ. Fem provrör i alla fall, tror det är en liter i varje? Och nu kan jag bara sitta och invänta ett svar.

För några månader sedan var jag hos världens sämsta läkare, tror jag. Han sa att jag kan vara HELT säker på att jag inte har reumatism. Min farbror (som har reumatism) frågade sin läkare och han sa att inte ens reumatologerna kan vara helt säkra. Någonstans där började jag fundera på sanningen i det min läkare sa...

Läkaren som jag var hos i dag sa att det inte går att stunta i eftersom jag har det i släkten. Känns skönt att jag äntligen tas på allvar.

Inte för att jag hoppas på att jag har det. Men uteslutningsmetoden är bra!

Friidrott

Jag gillar när det är friidrott på tv, det är min grej. Samtidigt mår jag dåligt över att jag slutade. Inte för att jag gärna hade velat vinna VM, det hade varit för jobbigt att träna så mycket. (hö hö) Det är för att vi hade så himla kul tillsammans och det var en speciell känsla att springa. Jag var alltid så nervös innan tävlingarna så jag kunde inte äta något förrän jag hade tävlat klart.

Men i alla fall! I går lyckades jag lura med Vik och Leo till soffan. Vik tvekade först, då sa jag att det kan hända något roligt. Sedan upptäckte han och Leo att det var en snubbe som hette Schlangen i efternamn och då var han nöjd! Leo trodde att han var nöjd med det efternamnet, eller att han i alla fall borde vara det.

Nu äter jag god lakrits som jag fått av svärmor och väntar nervöst på finalen i 100 meter herrar.


Stackars gräsmatta

Man förstår att grannen har ett tråkigt liv när han klipper gräsmattan två gånger på en dag. Det skulle inte förvåna mig om gräsmattan en dag var borta. Fast å andra sidan skulle det vara rätt skönt för oss andra.

Skulle han få för sig att kika in hos oss skulle han nog frivilligt klippa gräsmattan åt oss. Inte för att den är schleten utan för att han är pedant.


Flytt

Jahaja! I dag ska Ruben flytta och jag ska hjälpa till. Pappa sa att vi skulle åka så tidigt som möjligt så att vi kommer hem någon gång. Vi har fortfarande inte åkt och vi ska till Göteborg... Känns bra. Men jag är inte förvånad.

Happ, jag får spela Bejeweled så länge då!

Nära och kära

Jag vill att älskling ska komma snart. Så att vi kan mysa framför massa filmer hela natten tills det händer något. Synd att jag brukar somna efter en halv film...

Men snart kommer Matilda och Sebbe hit och ska sova. Jag antar att de inte heller kommer sova så överdrivet mycket. De kanske också vill mysa framför massa filmer!


En konstig månad

Okej, just nu är allt kaos. Allt ska tydligen hända samtidigt. Men jag är verkligen tacksam att jag har en underbar familj. Snart kommer vi alla att vara lyckliga och glada igen, för det kommer hända massa fantastiska saker inom en snar framtid.

Jag är förväntansfull, nervös, orolig och glad att det finns gott om kärlek från mina nära. Jag har världens bästa pojkvän som gör mig såååå lycklig. Och inte nog med det så har jag fått en vän som jag kommer uppskatta resten av mitt liv...

Lask är så last year

Dagen till ära prövade vi fiskelyckan. När vi åkte sa Mats att vi skulle få sex fiskar och se en älg. Men istället för älgen blev det femton aborrar och sju mörtar. Jag ville bara kolla på när de andra metade men tillslut tog jag ett spö. Självklart var det jag som fick de två största fiskarna. Sedan slutade jag, när jag var på topp...

De andra hade inte tid med att smörja in sig med myggmedel. Men jag hade till och med tid till att smörja in lite på mina kläder, ifall de skulle vara väldigt galna myggor. Jag njöt medan de andra led! 

Förresten var det tack vare Mats vi fick all fisk. Han är en fiskhittare, en duktig sådan dessutom!












Kil hela veckan

Det enda bra med Kil hela veckan är nougatgodiset som jag köper varje år. Men i dag köptes det bara en liten påse eftersom jag vet att jag inte kommer orka allt.

När vi traskade förbi alla stånd så upptäckte vi att Kils befolkning inte har upptäckt att det är sommar än. De gick runt med jeans och svarta tröjor... suuuuuck!

Älsklingssöt

Älskling och jag solade innan han skulle jobba. Jag försökte få honom att bada men han tyckte att det räckte att doppa fötterna. Han sa att vattnet inte har hunnit bli varmt än, men i morgon, DÅ kan han bada. Om han tror att jag tänker glömma det så tror han fel.

Nu sitter vi i Kil och han och Vik kollar på en värdelös film. Eftersom Kil hela veckan börjar i morgon tänkte vi dygna så att vi förhoppningsvis sover hela helgen och slipper alla fjortisar och raggarbilar.

En varm dag

Min vän Elin drog i går med mig till Skutberget. Elin hatar tydligen värmen för att den inte har tittat fram förrän nu. Hon kan inte riktigt det där med att uppskatta det lilla vi får. Vi träffade sedan Sofie som lurade med oss hem till sig och gav oss en miljon myggbett och god mat. Trevligt trevligt!

En äkta bff

Hon är en underbar människa och vän. Till skillnad från mig är och söt i alla lägen. Hon får mig alltid att skratta och lär mig nya saker varje dag.

Jag giller däj!


fesketur

Vi har begett oss ut på sjön, eller havet. Nej älven. I en väääldigt stor båt dessutom. Jag var inte alls rädd för att båten skulle vända sig och helt plötsligt var vi i vattnet. Hade det hänt hade jag inte ens försökt att vinna över strömmarna. jag hade hoppats på att en bäver skulle komma och rädda mig.

Självklart såg jag varken skymten av någon bäver eller simmande älg. Däremot missade vi att det låg en stor järnsak över halva vägen så vi åkte rakt upp på den och fastnade där. Jag trodde att min mardröm skulle bli sann.

Men för att ta oss till och från båten var vi tvugna att gå genom kornas teretorium. Det kom massa kor och sa hej. Den finaste var den skrynkliga kon med ett hjärta i pannan. Jag gjorde mitt briljanta drag och hade Foppatofflor på mig. Det resulterade i att mina fötter badade i koskit och luktade ljuvligt.













Utklassning

Första omgången utklassade jag honom. Jag antar att det är endast för att han inte visste hur det gick till. Men ändå...


Nördar på gång

Vik sitter i sitt rum, jag sitter i vardagsrummet typ två meter bort. Vi spelar msnspel. Eller ja, spelar och spelar. Jag valde ett dykspel och det verkar inte som att det fungerar. Det får nog bli msnröj snart!

RSS 2.0