Jag väntar ivrigt...

Snart, snaaaaart kan jag andas igen!

Paintball

I går spelade jag paintball med nördar, en militär och andra galna människor. Jag dog av rädsla.

Smart kanin

Min kanin ville inte att jag skulle bära honom. I ett desperat försök att komma bort hoppade den rätt in i min blomkruka och satt fast med huvudet i blomman.

Smartheten har den fått från mig!

Sommarjobb & sommarskola

Sommarjobb ja... På ansökan skrev jag att jag gillar att vara ute och att jag går medieprogrammet. Vad får jag?

Ehhhh... Jobb på sjukhuset, hjärtavdelningen. Jag ska bädda sängar, ge dem mat, ta bort mat. Och sist men inte minst ska jag gå med dem till andra avdelningar... Tror de verkligen att jag kommer hitta?

Sjukhus är inte riktigt min grej, så jag kommer förmodligen vara sjuk i tre veckor. Men får väl hoppas på att det har med hjärtat att göra i så fall.

Fast å andra sidan är det ett perfekt tillfälle att fråga vad det är för fel på min rygg.

Karlstads kommun vet vad jag behöver!

Förresten... Jag fick ytterligare en lapp. En exakt likadan som sommarjobb, förutom att det var sommarskola. Jag känner mig en aning förvirrad, så vitt jag vet har jag inget ig. Men de kanske tycker jag är så bra, så de vill att jag ska vara lärare =) eller nått. Men varför får jag något som jag inte har sökt, känns snällt.

Som sagt, Karlstad kommun vet vad jag behöver.

I väntan på film

Leo har fortfarande inte kommit och Elin T har somnat i min säng... Jag förstår inte riktigt grejen med att somna i min säng?

Men det är mysigt!

Dock vet jag att jag kommer somna när filmen börjar. Det gör jag alltid, så himla social och rolig!

Farligt liv

I dag var jag duktig och cyklade till stan. Shoppade en liten present och en halv flaska silverschampo. Jag vill ha bort det gula håret, går inte så överdrivet bra dock. Det har kommit för att stanna.

Jag skjutsade Elin på vägen hem och råkade bli stoppad av polisen. Vi gick hem resten av vägen... Nu väntar vi på att Leo ska komma så att vi tre kan mysa med en film.

Detta var min pluggdag. Typiskt! =(


Gult är fult

Elin räddade mig från att sitta hemma och ha tråkigt hela kvällen. Jag har blivit nyklippt, vilket är vääldigt skönt. Mitt långa hår är inte lika långt längre. Sedan skulle vi färga håret också, och jaaaa... Det blev gult och passar in bland fjortisarna i Kil. Men Elin säger att jag är fin, så himla snäll kompis är hon.

Tur att jag har en fin keps. Och om det inte fungerar kan jag alltid stoppa ner huvudet i marken och låtsas att jag inte finns i några månader.

Men som jag brukar säga när jag misslyckas. Jag kan ju inte vara FÖR snygg...

Annars så ligger Elin och sover i min säng nu. Jag skulle vara DJ och så rolig musik spelade jag.



Elin ville inte få fläckar på hennes fina kläder...


Sov gott

Sofe 18 år!

I dag fyller Sofie 18 år, grattis grattis grattis! Kalas blir det på lördag. Ska bli riktigt roligt!

Nu har jag minilov! wihoooo


Smart tjej

Att plugga på de svåra sakerna och strunta i de lätta är inte bra. Då sitter man där med en stor svettdroppe och försöker intala sig sig om att man är FÖR bra för det...

Lite smått dumt, störande och knäckande.


helg, ooh helg

Snart är det helg, bara en mattelektion och en novell som är i vägen. Sedan kan jag sova, mysa med mina djur och hälsa på frykåsingarna.

Fast... Jag har ett prov som jag måste plugga på. Men snart är allt pluggande över för ett tag, vilket ska bli såååå skönt. Jag vill bara sitta ute i solen och ha kul tillsammans med mina vänner. Men jag har i alla fall bestämt att Märta ska komma hit och hjälpa mig sy in kläder, äta glass och steka!

Lilla jag...

Att se ut som ett troll och stå på tå samtidigt är det inte många som kan!



Sparning av pengar

Det känns som om jag har sparat i evigheter. Samtidigt vet jag att jag inte varit så bra på att det, speciellt inte den senaste tiden. Men ändå har jag lyckats att samla ihop så mycket pengar så att jag är vääääldigt nära ett körkort. Jag är stolt över mig själv.

Snart kan jag börja spara till en resa med Elli!


Kommunalt sommarjobb

Okej, egentligen är det kanske inte det bästa jobbet. Men jag har faktiskt inget annat jobb, så jag blev överlycklig när jag fick veta att jag i alla fall har kommunjobb.

TACK, min sommar är räddad, lite.

Snäll bror

Min storebror ska ta ett stort kliv. Han ska lämna Karlstad och bege sig till Göteborg. Han har nu insett att han inte kommer se sin syster, mig, på länge och därför han han tagit till sin snällsida och gett mig datorn!

Dessvärre kommer jag inte få någon marabou schweizernöt av honom i födelsedagspresent... Det som var det enda jag önskade mig.


Goda bullar

ag har varit duktig och bakat bullar, en hel hög. Goda är de, och fina! Dock tror alla i min familj att de bara kan ta mina saker utan att fråga, så det blir inga bilder.


Våra små älsklingar

I går hämtade vi min sötisnini. Vi råkade få med oss en till liten plutt. Sötast är de!



Jag är så bra...

När jag ska försöka låta smart, låter det ungefär såhär:

Ja, det är inte lätt. Det är ju bara 28 timmar på ett dygn...


Gustavsvik

Jag, Leo, Sofie och Daniel besökte Gustavsviks äventyrsbad i dag. Det var så otroligt roligt, och skönt att komma bort. Dock börjar jag känna var jag kommer ha mina blåmärken i morgon. Och jag som är väldigt höjdrädd var kanske inte den lugnaste av oss. Var tvungen att hålla i mig med båda händerna.

Leo skulle göra ett tappert försök och skydda mig så att jag inte fick ont, vilket resulterade i att han fick ett skrapsår, jag slog i huvudet, fick hundra kallsupar, skrapade mig i ryggen och fick en spark i huvudet, av ingen mindre av Leo själv. Visserligen var det mitt fel eftersom det var jag som tacklade ner honom när jag fastnade i undervattensströmmarna. Så han är min hjälte ändå!

Det var en värd dag. Blir så glad av att ha underbara vänner. =)

Längtar till sommaren när vi ska till Finland. Då har Leo lovat mig att vi ska till ett mycket roligare äventyrsbad!


RSS 2.0