vissa har det bra

Var i skolan i sex timmar i dag, wow! Vi fick massage halva tiden och hade mindfullnessmeditation andra halvan.

ÅÅÅÅÅH.

Typ första gången som jag verkligen släppt allt runt omkring mig och bara slappnat av. Dregglade och somnade.

Kom hem, la mig och vila lite. Somnade.

Vaknade två timmar senare efter att ha haft den djupaste drömmen ever.

Kanske ska göra detta varje kväll?

min älskade Maow

Har pluggat hela dagen och har lyckats läsa massa och skriva massa. Har gjort allt detta med en tröja som sitter alldeles galet fel.

Hade inte klarat att plugga utan min sötaste, bästaste Maow. Hon sover med mig, hon läser boken med mig, hon går på toa med mig och hon äter med mig.



Nu vilar vi.

jag har ett tillfälligt lugn

Läser och läser om transpersonell psykologi. Det är det enda jag kommer göra de närmsta dagarna. Inlämningen är på fredag och jag ska läsa 200 sidor på engelska och skriva lite.

Skillnaden jämfört med de andra inlämningarna är att jag är skrämmande lugn. Detta klarar jag, jag har ju två hela dagar på mig!

Sedan ska det pepparkaksbakas, lussebullebakas och julpyntas hela helgen. Älskar julen!

lite bilder

Förutom att barbordet lossnade, en kruka gick sönder och några omogna killar kastade snöbollar på vårt fönster så var det en väldigt lyckad och rolig kväll.

Och vi har verkligen bästa vännerna! ♥
























hare gött ja!

Min utbildning är så himla bra, jag älskar den!

Inte nog med att man får lära sig massa saker som man kan ta nytta av själv (olika metoder jag kan använda mig av för att bli bra i ryggen), man träffar dessutom på folk som utövar dessa metoder, billigt.

Så, någon som vill med på massage?

Think inside the box

För några dagar sedan var jag mycket upprörd över att det fattades en låda. Jag letade hos svärföräldrarna och hemma hos mamma. lådan var borta.

Men sedan städade jag ju, och där var lådan och mitt decilitermått.



Alldeles nyss satt jag och surade över att jag måste plugga utan att ha något gott att äta. Sedan hittade jag fiskar som gör mig smart (kan ju vara bra att ha om jag ska plugga), choklad som man ska äta när man pluggar och lite friskpiller så att jag inte blir sjuk av allt pluggande.



Tack, tack, tack fina familjen Hägg! ♥


Done

Okej, det kanske tog en dag extra, men ändå. Jag har städat färdigt, bara lite finputsning kvar. Sofie och Daniel skulle ju komma på besök i går kväll och jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag visade mitt hem som det såg ut innan.

Leo sa: Shit, man kan ju gå på golvet utan att behöva kliva över saker. (Det är mannen som tidigare tvivlat på att det skulle vara färdigstädat innan helgen. Speciellt eftersom han inte kan bidra så mycket eftersom han jobbar)

Och till alla er andra som trodde att vi inte skulle hinna klart innan lördag. Jag är ju bäst, hur kan ni tro något annat?

Min kamera är dessvärre snodd, av min egen mamma!

Wish me luck!

Det har varit städning för hela slanten i dag. Tänkte överraska Leo i kväll med att vara klar med all städning.

Men det är mycket att städa, och det ser fortfarande inte klokt ut. Men man slipper i alla fall kliva över massa saker när man går runt i lägenheten.

Dock har jag hittat min fina låda som jag letade efter häromdagen.

internet

Vi har fått internet, utan krångel.

JIPPI!

äntligen

Nu har vi flyttat. Vi är så lyckliga!

Tack tack tack till alla som hjälpte oss.

Nu gäller det att städa hela veckan så att det är fint tills på lördag.

hö hö hö

Jag skulle vara duktig och köpa litteratur till lite kursen som kommer framöver. Köpte även sådana som jag skulle kunna läsa via datorn men som mina ögon inte pallar.

Råkade köpa en e-bok. Ha ha ha ha ha ha. Jag är så himla bäst! ♥

sanndröm

Drömde att jag hade så fruktansvärt ont i ryggen, kunde inte stå, inte andas och värkarna spred sig till magen för att det gjorde så ont.

Vaknade, och hade precis lika ont som jag hade i drömmen.

Jag hatar mig själv när jag gnäller om ryggen. Men fan, nu har jag så jävla pissont. Orkar inte, vill bara gråta. Hatar att bli dumförklarad av alla läkare jag går till och jag hatar att det inte kan bli bra hur jag än gör, inte ens lite bättre. Jag har inga krafter kvar, min kropp är helt slut. Jag bryter ihop och jag vet inte vad jag ska göra.

snömaowen

Min lilla bebis vågade sig ut på balkongen för första gången.

Snön var spännande.


<3

Gabriel har målat min familj.




jag vill ha fredag

Leo har packat, jag har packat. Vi är förberedda.

Nu är det bara fem dagar, några sömnlösa nätter och lite klättrande på väggar kvar!

oooh, mat!

Namnam...


wiie!


sjuk och förväntasfull

Är sjuk och har riktigt skitont i ryggen. Den måste hata mig lite extra nu för tiden. Jag kanske skulle ge den lite välbehövlig massage när jag blivit frisk?

Vi har valt tapeter till lägenheten och jag är nervös för vad alla andra ska tycka. Men egentligen borde det väl vara whatevaaah!

Nu är det snart en vecka kvar, iiiiih. Jag längtar så!

RSS 2.0