Smacko, räddaren i nöden!

I ett desperat försök att komma bort från Kil så fick min mage jätteont så en silvrig ambulans kom och hämtade mig och förde mig till akuten. Som tur var så hade jag experthjälp, ni förstår.... det är så att akuten är hennes hemmaplan, det är med andra ord Smacko jag pratar om! =) Men hon var i alla fall supersnäll och stannade kvar hos mig hela kvällen, matade mig med Ahlgrens bilar, klappade mig på huvudet, höll mig i handen och klagade med mig.

Så efter fem timmar blev resultaten, ingenting! Men det var i alla fall kul att umgås med Smacko och Niffe =D

Glassgubbe

På tal om jobb, Leo har ju börjat köra glassbil, och allt är pappas fel. Eftersom han jobbar betyder det att jag är kvar i Kil, helt ensam och övergiven. Och inte en enda kompis vill leka med mig! Tyvärr orkar jag inte slösa pengar på att åka till Karlstad så jag får skylla mig själv och vara kvar här =D

Tre anledningar till varför jag är snål:
- Jag ska betala mitt körkort själv
- Att åka till Sri-lanka kostar faktiskt
- Att åka till Finland kostar också

Jobb

Jag har fått extrajobb, vilket betyder att jag kommer bli mer generös framöver, nej.... Däremot betyder det att jag har börjar drömma massa hemskheter, så att jag ska ha ångest varje gång jag går dit.

Nervositet

Ååååh nej...... Jag hatar att vara nervös, jag minns tiderna när jag friidrottade. Då var man konstant nervös, inte bara inför tävlingarna utan även över att träningarna skulle vara för jobbiga. =P

Underbara mamma

Mamma hade gjort underbart god mat i dag, jag som var så sugen på sådant. Men som vanligt när hon gör något så kunde jag inte riktigt bestämma mig vad exakt jag skulle äta, så jag tog allt =D

Fast vi har semlor i kylskåpet som jag tänkte äta nu kanske, tyvärr är de inte hon som har bakat dem. Mammas semlor är för bra för att ens prata om!

Jag har lovat Leo att jag ska baka kladdkaka till honom också. Först ska jag lyssna på musik, äta en semla och sova. Det här lovet är efterlängtat!


LOV!

Om några få timmar har jag lov i tio dagar, jag är så lycklig! =D

Jag har bestämt mig, jag ska ha matte C och samhällskunskap B som individuellt val i trean... Kul att veta

Okej, vad ska jag göra i kväll?

Trött onsdag...

Inte min dag, som tur är får jag gå hem snart och skriva hemma!

Sofie är och intervjuar en Färjestadspelare, Mimmi följde med för att flirta. Haha

jaaaadu...

Det där med att recensera...Det kanske inte riiiktigt är något för mig alltså! Elliiiiiiii (a) Help meee..
 
Hon är bäst på det där förstår ni, hon är bäst på allt. Hon är typ... som systern som jag aldrig fick! Eller kanske den som tar mammas kläder? =O

Sanningens ögonblick

Anledningen till att jag nu för tiden skriver till min bror på msn när jag vill honom något, trots att hans rum är fyra meter från mitt är den här:


Helt okontaktbar!

gelédöden

Kan man dö av att äta för många geléhjärtan?

Jag har snart ätit två packet och jag känner en doft av döden...

Frisk träning

I dag har jag blivit snäppet bättre. Jag har gått från bas till MEDEL, och det var inte jobbigt! Otroligt, det börjar bra...
 
Loooooooking good, under my umbrella =)

Alla hjärtans dag och Gabriels födelsedag

I dag fyller min söta lillebror fyra år, så nu början han på att bli stor. Han har lovat mamma att han inte ska gifta sig när han blir stor för han ska ta hand om mamma, som till exempel att färga hennes hår! Rolig han...=P

Sedan åkte jag och Leo till Kil där Elli hade parkerat. Leo, jag, Elli och Vik tog en romantiskt promenad och sedan övertalade jag henne till att laga mat. Kyckling, pommes och sallad, kunde inte blivit godare!!

Nu sitter jag och letar efter ringar åt El, om något vet var det finns ringar i hamrat stål så säg till =)

Fredagsmys

Min nacke slutar fungera mer och mer för varje dag. I dag är en sådan dag som man tror att huvudet snart ska falla av.

Något kul som hände i dag var när Josefine kom till skolan och berättade att hon hade sin pyjamas på sig, hon hade glömt att byta om! =D  Som tur är så är det gulligt med Hello Kittypyjamas!

Sara 18 år!

I dag fyller min gamle vän Sara 18 år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Vi gick i samma klass i tio år, så jag har känt henne hela mitt liv. Trots det har hon inte besökt mitt "nya" hem än. Det är då man inser att man ses för sällan =P Haha, inte bra, inte bra! Men det kommer bli bättre senare, det vet jag!  En babotakram till henne i alla fall =)

Vi lurar små barn...

I går åkte jag i en glassbil hela dagen. Jag, eller ja, Vera hade en näradödenupplevelse när hon nästan körde ner i det snöigaste diket i hela världen, med en glassbil. När hon sedan klarat sig kollade hon på kartan och såg att hon inte skulle ha kört upp på den vägen, det var kul!
 Ett tag funderade jag på om vi hamnat i ett helt annat land, jag förstod mig inte på kunderna men eftersom Vera kan det där med att prata konstigt så fungerade det ju ändå. Senare berättade hon att det var en kund som hade sagt till henne att hon INTE pratade värmlänska. Jag säger som min pappa brukar säga:
- Om inte DU pratar värmlänska, vem gör det i så fall?


Men vi hade i alla fall tur med vädret så att säga!

Att plugga, eller att inte plugga

Det är frågan... Jag får beslutsångest, ska jag baka mina världsberömda chokladbollar eller ska jag plugga till provet? Dessutom frågade mamma mig nyss vad jag ville äta, stek eller köttfärs...

Jag förstår inte varför denna dag ska innehålla så många svååra val.

Nej, jag måste plugga först, annars får jag ingen ro!


Dagens problem

Något som är jobbigt är när man kommer hem från skolan, är jättehungrig och upptäcker att mamma har köpt massa goda saker. Jag kunde inte bestämma mig så jag åt av allt =)


Efterlängtad helg

Jag har aldrig längtat efter helg så mycket som denna veckan, och nu är den här! För en kort sekund så ville jag åka pulka, men Elli dissade mig, och det var nog tur det för jag har inga termobyxor. =O

Maten i skolan hade förväxlats så vi fick kattmat i dag, kanske inte det godaste jag ätit, fast jag åt inte...Jag smakade en bit från Tomassons tallrik och konstaterade att det inte bara såg ut som kattmat, det VAR kattmat. Elin K vill att alla i skolan ska matstrejka någon dag nästa vecka, vi får väl se hur det går.

Jag har tre Elin i min klass, det börjar på att bli jobbigt så nu döper jag dem till Tomasson, Brynten och Kleffan =)

På tal om kattmat. Jag kommer ihåg när jag var liten och min storebror Ruben skulle visa mig att vi hade godis och tog fram hundgodis och började äta.
- Det är gott Jennifer, det smakar som vanlig choklad. Smaka!
Storebrooor, jag ska inte bli som dig när jag blir stoor...



Ett bevis på att hundgodis inte är bra. Kolla vad det gjorde med honom!
Jag har härmed döpt om honom till Lurvben.
Men han är lite kool.

Aerobics dans...

Jag har tränat, Aerobics dans faktiskt. Jag tror aldrig att jag varit så dålig på något som jag var i dag, helt ärligt, jag var sämst. Det var pinsamt, men desto roligare för alla andra. Jag ska tillbaka dit nästa vecka så att alla andra kan skratta och få bättre självförtoende=) Det var inte riiiiktigt min grej bara.

Inflyttningsfest a la Rönny

I lördags var det ju som sagt inflyttningsfest, och Rönny var kvällens stjärna. Vi skrattade kan jag lova, ooooja vad vi skrattade. Vad han än säger så skrattar man (med honom, inte åt honom), alla gillar Rönny.

Rönny - Det är inte bara Ingelie som är gravid, Leo har gått och blivit sympatigravid! (Sedan drar han upp Leos T-shirt och pekar på hans mage)

Jag - Rönny, hur känns det att Leo har åkt i en glassbil en hel dag och inte du?
Rönny - Hur känns det att far din åker glassbil?

Rönny - Jag har köpt så mycket glass av far din att han snart vill ligge med mig
Ingelie - Vi har köpt av honom en eller två gånger...

Men det var inte bara Rönny som var rolig, det fanns även en annan som har det lilla extra.

Jag - Min farmors syster har en sjukdom som börjar på D...
Elli - MS?

PLUPP =D

Grattis Elin

I dag är det ingen vanlig dag, för det är Bryntens födelsedag! Nu är hon 18 och gammal. Det firade vi i går hemma hos henne, mycket roligt och jag bakade en tårta som knappt gick att dela. =)
- Men det gick ju att äta Jennifer!
- Ja det var faktiskt gott!
Så ja, den gick ju ner i alla fall. Haha, Elin sa att det var den godaste tårtan hon fått av någon kompis, så att... Jag är bäst!=D
 


Elin Bryntesson

RSS 2.0