kyligt värre

Träffade mina kära vänner igår, tackarrr för det!

Idag ska jag åka till karlstad, träffa Martina och åka hem och kolla på film =) Jag ska kolla på vinterjacka också, vill helst ha en som gör så att jag inte fryser ihjäl när jag går ut.

Måste plugga.. Men det gör jag någon gång när jag har väldigt tråkigt. först måste man ju faktiskt pyssla julkort och spela sällskapsspel!

platta håret blir nu, Herrrrrå

hmm

Lördags-te snart kanske?

Och varför svarar inte Elin T på mitt sms?

Lov

Nu är det äntligen höstlov! Det betyder vila och träffa kompisar som man annars inte hinner träffa. Erika kommer hit och hälsar på sen, första gången hon är här!! Inte bra med tanke på att jag bott här i nästan 9 månader nu.. Men men, bättre sent än aldrig =P

Jag har en stor påse med djungelvrål framför mig som jag fick av mamma, den ska jag äta sen samtidigt som jag spelar winterbells. Först ska jag äta Tacos! Winterbells är förövrigt beroendeframkallande =|

nyttigheter

Varför träna när man kan vräka i sig rulltårta tills magen spricker..? DET är frågan!

Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig och läsa, vilket kommer sluta med att jag somnar innan jag ens slagit upp boken. Men jag måste bita ihop, det finns folk som har det värre, till exempel de som måste skriva tre recensioner tills i morgon!

MEN om någon av misstag skulle se mig blunda skulle min ursäkt vara:
- Jag var mitt inne i en blinkning, och så tappade jag intresset....

=)


Han är bra, tjalala! (a)

Oppfinnar-Jennifer

Lördags-te varje dag är en av de bästa uppfinningarna jag uppfunnit, enligt min vän. Vad gör man inte för att få träffas lite oftare?

underbart

Var på besök hos Ellis jobb i morse, och min blivande praktikplats! Det var väldigt mysigt, vi tog en morgonkopp =) Men i alla fall, jag fick VÄRLDENS finaste och bästa tavla som hon har målat åt mig, hon är att en bra vän den där Elinor.

Sedan skyndade jag mig hem för att lägga mig och vila i min säng i ungefär en halvtimme och efter det nörda matte. När jag kom fram till dörren kom jag plötsligt på att jag inte har några nycklar ! ! ! ! ! I hopp om att någon skulle vara hemma ringde jag på dörren flera gånger, men det enda jag hörde var våra undulaters kvitter. Besviken och arg gick jag iväg till Pekås för att fylla på pengar på mobilen och nu sitter jag här, hos pappa, utan min sköna säng.....


kompis

igår när jag gick hem från idrotten mötte jag en liten flicka, ca 3 år och hennes mamma. 

Flickan: Är hon min kompis?
Mamman: Hahahaha

Jag ser ut som en riktig kompis! 

Besvikelse

Nu har jag skrivit klart mitt personporträtt, nästan..

Försökte leta efter en skiva med bilder från Sri-lanka men min slarviga mamma har av någon anledning slarvat bort den. Besvikelsen steg i min kropp samtidigt som hon sa " Jag vet inte var den är". Så vad ska jag göra för bildspel om mitt liv på fredag...? Min dator med alla bilder är helt död för tillfället, vilket betyder att den aldrig kommer funka igen så länge jag har en lat bror. Det är ett hårt liv!
Men i alla fall, bildspel blir svårt...... jag ska nog börja gräva i lådorna efter skivor som är sisådär hundra år gamla !

Men inte nu, för nu väntar jag på att Martina ska komma och sedan ska jag ta på mig mina snygga glasögon och läsa svenska & engelskaplugg!

Telefonelli

Ett vanligt telefonsamtal med Elli:

Elli
- Jag hör dig inte Jennifer, det låter som att du pratar i en kudde plus att det är motvind
Jag - Haha, men vart ska du?
Elli - Jag sa, det låter som du pratar i en kudde plus att det är motvind
Jag - ....
Jomenvisst, det var där jag gav upp. Elli HAR blivit döv.

Plugg

I morse stressade jag iväg från vårdcentralen till skolan, där jag fick veta att engelskalektionen var inställd och även matten. Eftersom en älskad körtelfeber förmodligen väntar på att bryta ut fick jag ta bussen hem, vilken är ett stopp. Kände mig lagomt lat. =)

Nu väntar massa plugg, men som tur är har min vän Elli peppat mig så detta ska gå utmärkt!! Ikväll kommer hon och hämtar mig så ska vi dricka te, plugga matte och mysa. Eftersom jag inte får anstränga har hon även lovat mig att hon ska bära mig upp för trapp everest, vilken vän! Jag borde vara sjuk resten av mitt liv

I morgon ska jag även intervjua Tårtpinglan, vilket ska bli kul och intressant =D

Feber = döden

Efter att ha haft feber i ungefär hundra år så trodde jag att döden skulle komma och hämta mig. Elli borde vara mig evigt tacksam för att jag inte kom och smittade ner henne med döden. Men nu är jag här, frisk och allt. Tur, för innan jag dör har jag massa saker jag ska hinna med.

- Dricka te och pyssla med  Elli
- Vinna massa massa miljoner på en skraplott
- Kolla på alla rockyfilmer med Leo
- Hinna leva


Tackarr


I morse när jag vaknade så låg det här fina kortet på bordet + lite godis, bäst!:D



Lycka

Lycka är när man åker till farmor för att fira lillebrors och storebrors födelsedag och alla får en lott (även jag eftersom jag har namnsdag idag och den är viiktig). Ännu mer lycka är när man vinner 200 kr och de andra inte vinner!  Min namnsdagspresent kunde inte blivit bättre (y) Jag är rik !!

RSS 2.0