Världens bästa present

I dag fick jag bästa presenten av älskling! Jag är så lycklig och glad eftersom jag har velat haft den hur länge som helst, TACK!

Nu ska jag måla=D


Daglig lyx

Lyx är när man kan äta halva glassen och slänga resten, utan att ha dåligt samvete.

Nötterna på 91:an vill inte fastna, så glassen har slutat existera, vilka nötter!

På tal om glass så sitter Leo och pappa och vräker i sig glassnyheter. Jag har sett bilder, jag har dregglat, jag har tröstätit kladdkaka... Lyx är när man får smaka på glassnyheter =(

Nu ska jag vara flitig och jobba med mina läxor, herrå!

Dagens problem

Jag vill ha en hund, mamma vill ha fåglar. Det här fungerar inte...

Jag tycker faktiskt att Linus och Lotta räcker som fåglar. Det går inte att vistas i köket utan att bli döv, men mamma blir hellre blir döv än att höra på mina bröder. Vilket å andra sidan är förståeligt.


Matte

Jag har matteprov om två timmar. Jag har tappat stinget...

Bowling queen

I går firade vi svärmors födelsedag. Vi åt kinamat och sedan bestämde vi oss för att bowla. Det var väldans roligt och Matilda var bäst av oss alla tio. Jag var faktiskt också bättre än någonsin. Jag tycker om att umgås med er!

Jag hann dessutom köpa rosa fina skor också, tack vare Elli. =D


Hälsa

I går fick jag en chokladkaka av Leo, han fick två rader. Den var så good och den var faktiskt min! Jag borde åka till Kil lite oftare och äta bär och bada bastu så att jag svettas bort lite fett. 

I dag har vi pratat om hälsa på idrotten... Mår din kropp bra? Jag tog ett djupt andetag och KNAK (som vanligt). EEEH... Jorå, min rygg mår extra bra, och speciellt när jag tränar.

Okej, jag ska ringa doktorn.


Elin T

Hon är en liten blond filur som hoppar runt och är glad (och sur) hela dagarna. Hon tog kort på mig i går, det var mycket roligt. Hon sminkade mig också, och alla tyckte jag var så fin (som om jag inte är det annars). På matrasten ska jag ge henne en kram och säga att jag tycker om henne!

Hon är dessutom skyldig mig en födelsedagspresent, jag vääntar... 

Just det!

Mimmi vill tatuera in en panter... Mimmi, en tjej som svimmar när man pratar om andras smärta. Lycka till sa jag till henne!

I belive in you!

Hakuna matata

Om man blandar den låten och de fulaste orden Gabriel vet, blir det:

- Filip bajsar prutt, han är lycklig var dag.


Farlig vän!

Jag läste min brors tidning Larsson i morse, och såg, tro det eller ej, att Elli var med på framsidan. Jag blev rädd för henne och oroar mig nu ständigt för stackars Gösta och Elliot =O Och Niffe ligger inte bra till...


Soliga dagar

En bra sak är att det är vårväder ute nu och det gör mig så glad! Något som är mindre bra är att jag inbillar mig att man kan sitta ute och sola utan att bli sjuk.

Jag längtar tills det blir varmt, så jag och Rönny kan plocka fram våra träben igen och bli utklassade av familjen Hägg, eller gå ut och plocka fina blommor och slippa sätta på sig en jacka som väger 1000 kg.

Vi har även konstaterat att det snart är tooo late att tatuera sig om man vill sola och bada. Men å andra sidan fungerar det ju att tejpa på en pappersbit som täcker tatueringen, och om man ligger helt still så sitter det till och med fast på kroppen!

Mars ≈ Looking good!


När man tänker på trollen...

Jag promenerade runt i centrum och funderade på om min bror var hemma... Plötsligt studsade han ut från en dörr, helt utan förvarning. Han blev ganska förvånad =P

plugg

I dag fick jag ett mail om att jag ska få min lön snart, jag blev glad, även fast jag visste att jag skulle få den.

Jag ska plugga nu, svenska och engelska. Borde plugga matte eftersom jag har prov om mindre än två veckor. Men jag gör det när tiden är mogen!

Tror dock jag ska lägga mig i min säng först och kanske lyssna på lite bra musik så att jag kommer in i rätt stämning =)


Nostalgi

En låt från förr, det var tider det. Minns ni? =D



Och puss på min älsklingssöt ♥

Det där med Ikea

I morgon blir det Ikea med ingen mindre än Märta! Förmodligen kommer det sluta med att hon måste släpa ut mig för att jag vill ha allt, eller vi kommer nog få släpa ut varandra. Mitt rum är för litet, jag borde flytta... Jag får tröstäta en korv eller två.
 
Sist jag var inne på Ikea hittade jag massa saker, dock var jag där med pappa. Så fort jag hittade något och skulle visa honom hade han försvunnit runt hörnet för att undvika tjat om att han måste köpa något till mig. Smart tycker han, elakt tycker jag.


Tjejkväll med Elli

I dag är en sådan dag som gör mig glad! Det är fredag och jag ska träffa Elliiiiiiiii. Vi ska ha mysig tjejkväll faktiskt.

Jag har bråttom, och insåg för ungefär fem minuter sedan att jag inte kan leva med mig själv om skulle åka utan att städa. Och på rekordtid städade jag mitt rum, hängde upp tvätt och fick på mig träningskläder.

Jag är taggad!


Konsten att köra bil

Sitter hemma hos pappa, det är bara tråkiga program på TV:n. Så jag har testat pappas xbox! Bilspelet tog jag, lyckades även ta bakhjulsdrivna bilar och ja, ni kanske förstår hur det slutade. Jag ändrade sedan taktik, höll mig undan från vägen så mycket som möjligt, sladdade och åkte in i allt som fanns. Det gick rätt bra!

Dock tyckte inte pappa att det såg så bra ut och mummlade nyss något om att om jag kör så i verkligheten så vågar han inte övningsköra med mig... Tur att hans bil är dålig!

JAG GER UPP, jag vinner inte ens ett bilspel, utan motstånd... Eller,  jag säger som pappa, det var kontrollen som inte fungerar som den skulle =O

Bra vecka

Jag har sovmorgon i dag, i morgon, ledig på onsdag och sovmorgon på torsdag! =D

Tänkte lägga mig i min säng och plugga svenska, kanske blunda lite också. Jag måste ju ladda, Elli är frisk så vi ska pumpa och svettas på gymmet i kväll, wiiihoo!

Ensam friskis

Tränade i dag, själv. När vi skulle slappna av så upptäckte jag att jag låg precis under en högtalare. Så jag funderade på hur jag skulle göra om den flög ner. Det är inte jag som ska tänka på döden, det är Elli. Det här är ett tecken på att jag saknar henne... suck och snyft


Snilleblixten Mimmi

Vi kollade på en inspelad film i skolan i dag.
- Jorden är platt... Oj, då måste den här inspelningen vara jättegammalt!
- Men Mimmi, det är programmet som heter så. De har vetat att jorden inte är platt väldigt väldigt länge.
- Ehe... Vad pinsamt.

Hon är så söt, min kära lilla Mimmi :)


glassiiiigt

jag äter glass, i stora lass!

Familjen är värst

Jag frågade min farmor om hur arbetet var förr:
- Innan vi fick barn bjöd vi hem mina arbetskamrater och festade på lördagskvällarna, det var kul... Men skriv inget om det!
He he... Det var kul

Jag blev faktiskt rädd i dag när mamma kom in till mig och sa att hon hade skaffat en snoppvärmare................. =O
Det visade sig dock vara en så kallad grytlapp till stekpannans handtag. Hon var såååå nöjd med sitt roliga skämt...

Nu ska jag skriva och vara duktig. Elli, bliiiiiiink (a)

Fina fisken

I dag träffade jag Martina, hon målade mina naglar. Vi kom då fram till att det inte var något för oss, men det blev fint på avstånd!

Men i alla fall, vi åkte in till stan för att köpa lite presenter. Det slutade med att vi stod och skrattade åt roliga prylar, som vanligt när vi ska inhandla något. Vi hittade till exempel en fin badmössa på Lagerhause med fina motiv:

(Ehm, jag vet. Min mobil har inte lärt sig det där med att ta bra kort)


  En fiskpinne


och en fiskbulle =D


Men var är lasken?

Mimmi 18 år!

I dag fyller lilla Mimmi 18 år! Nu är toppen nådd, hon bli gammal och grå inom kort =) Eller något liknande...

I alla fall så är hon söt och hon har blivit min personliga ridtränare. Funderar på att ha en uppvisning för släkt och vänner i Forshaga och visa vad jag har lärt mig, om några månader. Hmm, ska fundera på saken.

RSS 2.0